Interim werkzaamheden

Er kunnen verschillende oorzaken zijn waardoor uw juridische afdeling tijdelijk onderbezet is: ziekte, vakantie, zwangerschapsverlof of vertrek van één van uw juridisch medewerkers. Maar er kan ook sprake zijn van invoering van nieuwe wet- en regelgeving of het oplopen van achterstanden waardoor u tijdelijk de behoefte heeft aan extra juridische ondersteuning.

In die gevallen kan Coco Advocatuur u ondersteunen op interim basis, uiteraard tegen scherpe tarieven. Corianne Netze-Ritsema heeft vijf jaar als advocaat gewerkt in de zeer dynamische omgeving van Emesa, bekend van onder meer Vakantieveilingen.nl en meervoudig winnaar van ondernemersprijzen (onder andere Website van het Jaar en FD Gazellen-award). Ze weet dus wat het van een advocaat vraagt om in de hectiek van alledag een scherp oog te houden op de juridische kant van ondernemen, maar daarin met name mee te denken in praktische oplossingen.

Zoekt u een interim jurist die gewend is om snel te schakelen op alle niveaus binnen een organisatie en die zorgt dat u blijft koersen binnen de juridische kaders? Neem dan vrijblijvend contact op met Coco Advocatuur.